Бегонія Міс Малібу виграла FleuroStar 2016-2017

Гібридна бегонія Міс Малібу з Dümmen Orange виграла конкурс FleuroStar 2016. Цей конкурс проводиться щорічно під час європейських FlowerTrials в червні в Нідерландах і Німеччині.

Бегонія Міс Малібу виграла FleuroStar 2016-2017 фото

Nadine Rijk, селекціонер бегонії міс Малібу і Марія, менеджер продукції від Dümmen Orange, прийняли приз від голови FleuroStar. Новий переможець був оголошений в Green Inspiration Event в четвер 16 червня в Амстердамі (Нідерланди). Цей захід організовано голландським агентством ЗМІ Tuinbouwcommunicatie у співпраці з Fleuroselect.

Бегонія Міс Малібу з Dümmen Orange конкурувала з Argyranthemum Grandaisy Yellow (Moerheim New Plant), Dahlia Dahlegria Red Yellow Bicolor (Florensis), Dianthus caryophyllus Capitán Colón (Selecta one) and GineTato / Egg & Chips.

Бегонія Міс Малібу переможець FleuroStar - це безліч величезних махрових квітів, повз яких просто неможливо пройти. Вона ідеально підходить і для контейнерів і для підвісних вазонів. Покупці полюблять цю чудову квітку, яка квітне безперервно протягом усього літа до перших заморозків.

Новий переможець FleuroStar отримає пакет маркетингової підтримки. TuinbouwCommunicatie пропонує кампанію реклами вартістю 3000 євро.

Вазони кімнатні рослини фотографії, назви, догляд - каталог / енциклопедія кімнатних рослин від А до Я.