Новини

новини 1 - 7 з 18, сторинка 1 з 3
світяться квіти в горщиках, зрізані квіти, флаватари

Квіти в горщиках і зрізані квіти – світяться. Такі квіти «Flavatar Magical Flowers» представила ELWA Kft - FLAVATAR Trade з Будапешта (Угорщина) на німецькій виставці IPM 2018, яка відбулася 23-26 січня в Ессені.

Цикламен Merita Shine Red - новинки квітів 2017 року

Кілька новинок цикламенів представить заводчик Varinova на німецькому ярмарку (24-27 січня 2017 року), серед них Merita, їх новий проміжний F1 цикламен.

Як зберегти квіти свіжими без води - нова технологія упаковки від Perfotec

Більш тривалий термін зберігання при транспортуванні кімнатних рослин може бути досягнутий шляхом селекції. Але це тільки один з аспектів довговічності. Компанія Perfotec розробила інноваційну технологію упаковки квітів, яка стане проривом в квітковій індустрії.

Регулювання цвітіння кімнатних рослин - вибір світлодіодів

Багато кімнатних рослини цвітуть, коли їх біологічний годинник збігається з тривалістю дня. Рослини короткого і довгого дня, так їх називають. Під час природних коротких днів, освітлення в нічний час може затримати цвітіння рослини короткого дня, і буде стимулювати вегетативний ріст, або сприяти цвітінню довгоденних рослин.

В орхідеях вчені знаходять протиракові речовини

За словами Лавра Крюкова, керівника лабораторії інноваційних технологій для виробництва рослин ботанічного саду ННГУ, цілющі властивості орхідеї відомі давно.

Укорінення фаленопсісів - легко. Новинка ZenPlug фото

Тепер вкорінювати дітки фаленопсісів легко, завдяки новинці ZenPlug ™ (патент заявлений) від Grow-Tech.

Бегонія Міс Малібу виграла FleuroStar 2016-2017 фото

Гібридна бегонія Міс Малібу з Dümmen Orange виграла конкурс FleuroStar 2016. Цей конкурс проводиться щорічно під час європейських FlowerTrials в червні в Нідерландах і Німеччині.

новини 1 - 7 з 18, сторинка 1 з 3